A ko je izvrnuo sistem vrijednosti u Sarajevu? Ko je odlucio iz cista mira da ubije slavljenika na vjencanju, samo zato sto je ovaj mahao zastavom koja se njemu ne svidja, pa onda mjesto da ode u zatvor zbog ubistva biva nagradjen kao komandir tzv. Armije bih? Kao da je psa lutalicu ubio i nikom nista. Ko je pravio vojnu policiju od predratnih lopova i ubica, ko je doveo mudzahedine itd. prema tome ko treba doci pameti?
Tim istim lopovima i ubicama a la Ramiz Delalic Celo i dan-danas klicete kao herojima, Bakir nastavlja dovoditi i naseljavati Arape i Turke, kao sto mu je otac zamislio u svojoj islamskoj deklaraciji, uci vas da ne smijete piti alkohol zato u citavom Bbi i Scc ne mozes popiti ni Sarajevsko pivo u sred Sarajeva, u Bristolu koji je prije rata bio poznat po dobrom viskiju sad ni kapi istog ne mozes okusiti i hocete turiste iz Evrope, a ne arapsku stoku?!
Pricate kako hocete u Evropu, a istovremeno sve moguce rokove od strane iste ste davno probili, na pitanja Eu ste odgovarali 3 godine dok je susjedima trebalo 3 mjeseca, Srbija, Crna Gora i Albanija su vas davno presisali, a uskoro ce i Kosovo, pricate o evropskom putu a i dalje sve veci broj mladih muslica postaju nindze i vehabije okrenuti radikalnom islamu. Sve su vam to nametnuli Srbi i Hrvati, je li tako? Preko svega toga ste presli normalno i pitate se ko je izvrnuo vrijednosti?
Prikaži sve komentare (68)