O kakvim aktima ova spdoba govori. Sud u Hagu nije nikakav relevantan faktor, jer ga ne priznaju ni Rusija ni Kina, zato sto niko nema pravo veta na izbor sudija, sto jedinstven slucaj u svetu. Biraju se podobni i poslusni. Drugo rezolucija o Srebrenici nije prosla, tako da se sve svelo na propagandu koja se placa milionima dolara. Nego me interesuje zasto klix nije objavio intervju sa Paddy Ashdownomm gde je rekao:
citiram: "Hocete li da usred Evrope imate muslimansku drzavicu, okruzenu neprijateljima i s rastucim radikalizmom u njoj?" U pitanju je govor o pominjaju granica na Balkanu. E toliko vas ceni taj vas Paddy, u kojeg se kunete. Zato niste objavili intervju, jer kako nekog koga ste idealizovali, da ovako ima misljenje o vama. Upravo takve vam prijatelje zelimo doveka.
zasto bi genocid bio problem za srbe?....treba genocidisati a ne biti genocidisan...srbi se moraju poceti ponasati kao englezi...a ne kmecati kroz citavu istoriju....yebes cojstvo i junastvo...yebes kulturu i obraz....vazno je pobjediti neprijatelja....na svim frontovima
Prikaži sve komentare (126)