Kakve veze ima agresija Srbije na Hrvatsku sa etničkim čišćenjem Hrvatske od sopstvenih građana ??? Oslobodili ste "okupirani" dio Hrvatske ??? Od koga ste ga oslobodili ??? Od ljudi koji su rođeni i odrasli u tom dijelu Hrvatske !!! E moj Plenkoviću, sreća je samo što je međunarodna zajednica licemjerna i što postoje dupli aršini za Srbe i Hrvate !!! I trostruki kad su u igri i Bošnjaci !!! Svi ste vi ista vnago !!!
Vlasi su došli u Vojvodinu ovako: https://en.wikipedia.org/wiki/Arsenije_III_%C4%8Carnojevi%C4%87 A 1990 godine iz iste su protjerali sve Hrvate i Mađare... A onda 1991 godine TRAŽILI dio Hrvatske za svoje VLAHE... E pa ne ide to tako, vlasi u Hrvatskoj su trebali da odu, ali oni su umjesto toga napravili ORUŽANU POBUNU. To je teroristički faktor koji je podrivao državnost i suverenost Republike Hrvatske. Taj kancer je morao biti ELIMINISAN.
Nema veze što su Srbi bili većina na tim prostorima,to je Republika Hrvatska i to su trebali prihvatiti,a ovako su dobili po zasluzi sve.
Prikaži sve komentare (222)