Obradovicu okrece se kolo srece vidis i sam.Kad si zlo radio ni slutio nisi da ces danas biti obicni jadnik svezanih okrvavljenih saka.Na zulumu i ubijanju nikad se carstvo sagradilo nije i ako je niti je ostalo a ni opstalo pa e tako biti i sa ovom genocidkom
@drvena stolica Znaci ti predvidjas raspad BIH...Srbi su bili primorani da naprave svoju republiku.Onog momenta kada su nas ugrozile komsije istog tog momenta smo morali da zavratimo rukave i vidimo sta i kako dalje...Volju srpskog naroda vi niste u stanju a necete nikada ni biti da nam namecete.To moras da znas!
@kasperSRB3 bili primorani? u Prijedoru je bilo 3.100 ubijenih, od čega 100 djece i 260 žena, oni vas ugrozili? da mi te je sresti da te pljunem po sred cela debilcino. da ne spominjem druge gradove u Krajini kao npr Sanski Most gdje je ubijeno vise od 800 civila a vise hiljada bilo po nacistickim konc logorima gdje su ih zatvorile ugrozene komsije mucile i ubijale. U tzv pc gdje god zagrebes zemlju nadjes kosti, toliko ste jadni bili ugrozeni popisam ti se na obraz.
Prikaži sve komentare (76)