Gledaj ti ove dvojice Tite ti.. Ovaj krmak Corelli ako je srednju završio, dobro je. Sitni prodavač droge i šlager koji ne zna jednu prostoproširenu rečenicu sastaviti. Ovaj mu guzzni haver bio lafo kandidat SDA, i on je nekakva sitna ribica u prodavanju droge. Nemaju dvije daske u glavi i omladini su oni idoli? Otvori se zemljo..
Uzmimo u obzir da su oni jučer zaradili više nego ti za čitav život, kako mozes reći da su nepismeni i td kad ljudi ubijaju, samo je stvar ukusa. Niko te ne tjera da ih slusas ali sto moraš ponižavati nekog ko je uspio. Istina je da je Cora sa ulice tacnije ALipasinog,i da je prodavao pakete po parkovima, ali pogledaj danas momka izgradio je sebe, osigurao fin zivot svojima, a ne kao ti klosar samo srao kako neko drugi nesto radi
@sentre1 Prvo, ebo te njih dvojica u pakšu. Drugo.. Međede jedan, kakve veze ima nepismenost sa zarađivanjem ili tim "uzimanjem para"? I Radeljaš je nepismen, a hapa kako stigne i šta to znači onda, da je pismen možda? No sense klasični. Treće.. Onaj krmak nije izgradio sebe, jer i dalje prodaje i tuši drogu, kako odraslim osobama, tako i djeci. A i sam je konzumira, pogledaj mu svaki intervju i vidjećeš da je nadrogiran da ne zna za sebe.
Prikaži sve komentare (140)