U mjesecu ramazanu muslimanima je obaveza mir, a muslimani ne smiju da napadaju one koji ih ne ugrožavaju. Policija ih nije ugrožavala nego štitila, mogao je slobodno da ide u džamiju, a slučajni prolaznik u srcu može biti musliman tako da taj što je to uradio pripada samo klerofašističkim zlobnicima, ni ukom slučaju ne može biti musliman nego samo uzvikivač!
muslimani imaju veca prava na zapadu nego i sami zapadni narodi. Ja kad pricam sa njemcima kazu da su zgrozeni kako njemacka placa par hiljada eura arapima a kako isto tako ima njemaca koji nemaju sta da jedu spavaju po ulicama. Sjecam se kad sam bio u Egiptu i razgovaro sam sa pripadnicima koptske crkve. kaze i dan danas muslimani ih indirektno tjeraju da prihvate islam!
@juka1988 Isto pricaju i sirijski krscani samo sto kazu kad nisam 2000 god primio njihovu vjeru ta necu sad kad je i oni odbacuju!Mnogi u siriji su presli na krscanstvo samo naravno, u skladu s poznatim islamskim merhametlukom, moraju to kriti.Inace kad istetoviras kriz ,malo te puste tako da mnogi ijaku istetovoran kriz!
Prikaži sve komentare (86)