Ljudi moji, rat je davno zavrsen. Naucite vise da se ne moze zauvijek zivjeti od sadake, a za investicije moras prvo urediti drzavu, olaksati ljudima da otvore firmu, kao drzava ohrabriti strane ulagace, smanjiti birokratiju. Biznis je biznis, nece niko ulagati u neserdjenu drzavu, Srbija kakva god da je sredjenija je od BiH, i kod njih je jeftina radna snaga, imaju bolje puteve, povezanost sa EU, sve to utice na potencijalne ulagace. Biznis je biznis a sadaka je sadaka, pa se odlucite..
Pa normalno da je sređenija kad su direktno odgovorni za našu destrukciju 90ih, podršku opstrukciji napretka i dan danas, i danas se žale na bombardovanje od strane NATO-a, što se može porediti s dosadnim utorkom u Sarajevu od 92.-95., još su legitimna nasljednica Yuge-čudo pa nisu ekonomska velesila Balkana.
@Rorshtock. Evo ga opet. Opet mu neko drugi kriv i kriv mu rat od prije skoro 25 godina. He ba stasala komplet poslje ratn genrracija Bošnjaka. Donacija od 1995 bilo više nego za sfrj poslje rata. A gdje je bila Juga i BiH 1968, a gdje je ova država 2018. Drž se jaro nargile.
Prikaži sve komentare (481)