Svako ko je na strani Rusije u ovom sukobu, treba da se sjeti da su mu Rusi vječni neprijatelji. Da negiraju genocid u Srebrenici, da tvrde da su Markale i kapija u Tuzli izrežirane (da smo sami sebe napali), da nisu slali nikakvu pomoć u ratu, nego kozake i ostale četnike da nas kolju. I da se sutra zapuca, opet bi isto bilo. Amerika nije zlatna, amerika je smeće. Ali Amerika nam je pomagala, za razliku od Rusije. Na kraju krajeva, sve im halalim zbog bombardovanja!
@KladionicarXXX To je tačno da je Iran pomogao, da ih Allah nagradi svakim dobrom. Ali tačno je da je pomogla i Turska, koja je sa zapadnjacima trenutno. Ovo nije rat Irana i Turske. Ovo je rat Amerike i Rusije preko jadnog sirijskog naroda.
Volio bih da mi mozes naci neki izvor tih vijesti, u vezi Tuzle, posto to prvi put cujem. Druga stvar, Rusija ti nije priznala genocid iskljucivo radi Zapada, radi politike. Treca stvar, upravu si, Rusi nisu slali pomoc u toku rata, al zato su ti Amerikanci slali konzerve sa svinjskim mesom, zato su ti i napravili ova dva entiteta, zato su donijeli demokratiju u Irak, Afganistan, pa njihovo popularno Arapsko proljece, sada i Sirija... Da ne spominjem 11 semptembar.
Prikaži sve komentare (142)