Naravno da je nedopustivo takvo drsko i odvratno ponasanje spram biskupa! Biskup Komarica je cestiti, sveti, Bozji covjek mira i dobra koji je pretrpio mnogo zla za vrijeme rata, a evo ga sikaniraju i u poracu. Fasisam na djelu na koji i OHR suti kao zaliven, a suti i pizzda Covic! Je li vrijeme da napokon progovoris i odreagiras kao covjek i drzavnik, dragi Dragane?! Ovo je od od ljudi sramota, a od Boga grehota! Svi smo mi biskup Komarica i ne dirajte nase svetinje!!!!
@Norid Srbi su dobar narod i nije u redu, nije korektno i vrlo je zlocesto pljuvati cijeli jedan kolektivitet zbog grijeha pojedinca. Hrvati trebaju i hoce odabrati svoga predstavnika prema vlastitoj volji i savjesti, pa makar on bio Klingonac... mi ga biramo i nitko se tu nema sto mijesati jer birati i nametati drugome svoju politicku volju je takodjer oblik fasizma koji je apsolutno neprihvatljiv! Narod se moze jedno vrijeme i gaziti, ali se nikada ne moze slomiti! Svako dobro i mir!
@konstruktivnoST Da li taj dobri narod osudjuje genocid, da li taj dobri narod velica zlocincie, da li taj dobri narod krije masovne grobnice, da li se neko od tog dobrog naroda usprotivio genocidu, ako nije onda su isti kao i izvrsioci genocida.
Prikaži sve komentare (147)