Hajde da malo razgovaramo činjenicama i bez mržnje i psovki. Vaš prestavnik radi postizanja političkih poena pravi svojoj državi nesagledivu i dugoročnu štetu. Hidrocentrale je u potpunosti finansirala Srbija i ima SVE dokumente za to. Sve što se traži je nekoliko hektara radi jednostavnijeg funkcionisanja rada. Umesto dogovora Bakir će navući na kraju arbitražu koju će izgubiti, a za to vreme šalje poruku svim potencijanim stranim investitorima da je svaka investicija Rizična.
@gepard1234 Za probleme koje ste naveli jeste rešenje sukcesija i raspodela dobiti na osnovu procentualnog udela u investiciji. Ovde je u pitanju problem na samoj granici koji samo stvara nepotrebne komplikacije. Sićušna korekcija koja bi Vam bila u potpunosti kompenzovana ekvivalentnom površinom, a rešila bi sve probleme zauvek. Stranim investiorima najviše "bodu oči" ovakve sitnice jer naglašavaju ogromnu problematiku na viskom nivou.
@Kompas Sicusne korekcije za Srbijom svi znaju kako zavrse. Bakir je u ovom slucaju apsolutno u pravu, iako gabas ne gotivim
Prikaži sve komentare (771)