Bakire, sada prije izbora, batali bilo kakve trilateralne satanke. Pogotovu kada su u pitanju sastanci starih jarana Beograda i Zagreba, a tema je Bosna. Jedino je sigurno, da danas nesmiješ otvarati bilo kakav razgovor o izborima i zakonu, a mimo Parlamenta BiH. Čak ni jedan od vas trojice iz BiH, nemate pravo na sve to bez dozvole. Jedan si na protiv pet - hoće da te brzeknu - takvi su igrači! Sve samo u Parlamentu BiH!
Zna Bakir, iskusan je on sa ovim divljacima. On sad ostavlja trag po kojem će ga pamtiti - u Beogradu, u intervjuu u Zagrebu, a sad u Mostaru.
@aleja Pa, dobro, kakav je to nastrani poloticki fetish i bolesna zelja za dominacijom u FBiH cak i do te mjere da uporno zelite zadrzati mogucnost manipulacije izborima kako bi jednom drzavotvornom narodu nametali svoje poltrone u izbornom procesu koji treba biti praznik demkracije i olicenje suzivota?! Ne razumijem vas... Takvim nerazumnim pristupom samo mozete kod Hrvata proizvesti turbo nacionalistickog vodju za kojeg je Dodik mala maca... Koji vam je vrag i sta se zayebajete vise?! :(
Prikaži sve komentare (190)