A gde je taj NATO koji je olicenje pravde i mira da zaustavi etnico ciscenje. Gde su te islamske sile da to zaustave. Kako je lako inoktrinisati tupavi narod.
pa upravo se desava pravda u mijanmaru. neznam na kojem svijetu zivis ali nisu casni mijanmarci prvi poceli vrsiti teroristicke napade na nevine. Ako nisi znao rohingya teroristi su desetljecim terorizirali nevine ljudi i vrsili najgore zlocine dok mijanmarskoj vladi to sve nije dosadilo. Pa valjda Mijanmar ima svoje pravo da se bore protiv tih rohingya fasiste i da oslobode svoju zemlju od tog zla, to pravo ima svaka zemlja na svijetu.
@TheGirlfromlpanema istina boli ha? jbg ne gutam ja kao tu glupu fasisticku i kapitalisticku propagandu, kao sto to ni vecina normalnog svijeta neradi, jer svako ko imalo ima nesto u glavi zna sta se tamo desava i sta su rohingye teroristi radili. Ali znas sta je najljepse? Fasisti kao ti mogu samo kmecati jer niko se nece usudit napast Mijanmar jer je Kina na njihovoj strani i nikome nepada napamet zbog neke teroriste trazit sukob s Kinom.
Prikaži sve komentare (53)