Kada neko (UEFA) daje pare svi se laktaju, tako su i teren napravili a i većinu rekonstrukcije na BP su radili iz UEFA fondova, kroz savez a puna im usta stadiona "njihovog". Napravite te tribine, povećajte kapacitet pa šaljite pisma namjere. Od sljedeće godine, rekonstrukcijom terena i dodatnom rekonstrukcijom prostorija, Koševo će ispunjavati sve uslove a tri puta je veće od BP. Trenutno, BP, Koševo i Grbavica imaju istu treču kategodriju stadiona.
Nijedan stadion koji nema minimalno 20 000 natkrivenih mjesta i ne ispunjava kategoriju 4 UEFA stadiona ne smije i ne treba se proglasiti nacionalnim stadionom!
P. S. Šta ste do sada radili, zašto niste gradili tribine, povećali kapacitet? Sada kada se sarajevski stadioni primiču uslovima BP onda prpa da se ne izgubi privilegija od koje grad Zenica ima velike finansijske koristi. Gotovo je sa Zenicom kao glavnim stadionom gdje igra reprezentacija. Od sljedeće godine i Koševo i Grbavica će imati moderan teren, dodatne rekonstrukcije prostorija koji su inače manji zahvati će u potpunosti baciti u sjenu BP. Ćao Zenico ..
Prikaži sve komentare (100)