jokic obara rekorde a samo 23 godine ima. 12. tripl dabl karijere, ima rekord najbrzeg u istoriji lige, i evo ovo mu treci za redom, i to sve protiv jakih protivnika. svaka cast.
@MehooPudlica joj ti si onaj sto je i prosli put srao. glup si do daske. pojam nemas o sportu. i da alrigde ga je razvalio u smislu da su izgubili:D hahah ebote koja budala. Aldrigde je bio u +2 za 36 minuta na terenu, dok je jokic bio u + 11 za 32 minute na terenu i akmo su 'samo' pobjedili 3 razlike. Jos covjrk ubvaci 28 poena na 16 suteva, 11 asistencija i 11 skokova , ali eto baliji je bolji bio aldrigde:D hahaha jos spurs izgubili, joj jada balijskog, ne vide od mrznje njihove nista
da pitas sve u strucnom stabu san antonia, i popa i sve njih, vlasnika koga god, odma bi momentalno dali i aldridga i gasola za nikolu, i svi i navijaci spursa. A sad ponudi im aldridgea nuggetsima, niko ga nebi prihvatio za jokica. To je jedina istina, i sam to znas samo sto se pravis mutav. Da usporedimo nurkica, njega ce portland dati za kesu chipi chipsa, e toliko je on vredan. Glupi ste balije do daske, jos kad pocnete pametovati o sportu gdje ste teski invalidi, to je vec iritantno.
Prikaži sve komentare (37)