Eh eto sve ovo sam ja pisao po rezimskim medijima jos od 1996 i bio baniran na svakom mjestu. A zahtjev za baniranje bas je dolazio od vas koji ste tek nakon 22 godine dosli tobe, AKO STE UOPSTE DOSLI TOBE? Licno misli da je sada utrka izmedju zestoke ofanzive 3 UZP-a protiv Bosne, koja bi terbalo da eskalira u oktobru i izmedju OSVJESCENIH??????????????? biraca koji su redovno davali i glas multi-cetnickoj bandi danas na vlasti. Pa ako oni pobjede nema Bosne, a ako osvjesceni pobjede ima nade
Nemojte misliti da su SDP,SBB,DF nesto bolje. SDP, SBB su KOS-va rezervna varijnta, a DF Coviceva rezervna varijanta-TO SU REZERVE AKO PRVA GARNITURA SDA-HDZ POSRNE. Vi osvjesceni, ako ste osvjesceni imate samo par mjeseci da formirate potpuno nove pro-bosanske, multietnicke stranke, posetnih ljudi i lojalnih svojoj majki Bosni i dovedete je na vlast. Ako to ne uspijete slijede vam slike koje sada gledamo iz Sirije.
@lilium.bosniakus Daj argumente, daj imena kriminalnih radnji, nemoj ti nama nemojte misliti :) to me podsjeca na Karadzica"nemojte ovo ono" :)
Prikaži sve komentare (244)