Koja je razlika izmedju Erdogana/Bakira i Vucica? Sad cu vam objasnit: Za vrijeme rata je Erdogan, jedan od jacih cionistickih igraca, bio gradonacelnik Istanbula. Otvoren je racun za "pomoc muslimanima Bosne". Stigle su milijarde na taj racun! Koliko je Turaka, pa vi samo zamislite da su ljudi iz kuce stvari prodavali, skidali satove i nakit sa sebe, uplacivali novac po dzamijama da pomogne. Sav taj novac je bio na jednom racunu.
Tim novcem nije raspolagao ni Alija niti Bakirova pohlepna "jedna vreca za mog Bakira"-majka, nego licno Bakir i Erdogan. Taj novac je bio osnova Erdoganu i Bakira za njihovo bogatstvo koje danas imaju. Novas se ulagao u firme, nekretnine, prebacivao iz banke u banku, na razne racune u Svajcarskoj, na Kipru, Malti, Luksemburgu... Znaci dok je Erdogan biogradonacelnik Istanbula, prevario je svoj narod i pokro movac od muslimana BiH. Bakir je sjedio u trezoru i postao bogatas.
Istovremeno je Vucic, kao mladi radikal porijeklom iz Bosne, obilazio ratista i linije po BiH. A mogao je da sjedi u Beogradu i na isti nacina da skuplja novac za Srbe u BiH, i da to sve otudji kao sto su to pohlepni Bakir I Erdogan uradili. I jedan i drugi su istovremeno dobili ogroman novac od bogatih arapa zarad sirenja njihovog utjecaja na Balkanu. Otud i dovodjenje mudzahedina u ratu, davanje pasosa doticnima i naseljavanje arapa poslije rata.
Prikaži sve komentare (218)