Treba zabraniti šijjizam u BiH. Ovog šijju treba protjerat u Iran... Šijjizam je sekta koja se ocjepila od čistog islama i sunneta Poslanika s.a.w.s. Njihove knjige su velika laž. Još jedan pokazatelj da su i Sufije ( derviši , tekijaši) , braća sa šijjama. Jedno i drugo su sekte u Islamu koje imaju svoje knjige, svoju tradiciju, i svoj "sunnet" koji najčešće nema nikakve veze sa praksom Poslanika Muhameda a.s. i čista su novotarija pa čak i širk.
@vlahoeliminator Sve su to iranski plaćenici.. I Rešid hafizović i ovaj Munir Drkić...i mnogi drugi... kada ti neko prikazuje i reklamira iran u pozitivnom kod nas, znaj da to nije uzalud..to je sve upakovano dok te ne pridobije. Koliko oni zele dobro sa sunnijama, pokazuje njihovo djelovanje na Bliskom Istoku. Postavili su svoju vlast u Damasku, postavili su u Jemenu, postavili su u Bagdadu, i samo se ceka prilika da napadnu Saudijsku Arabiju, kolijevku Islama.
@vlahoeliminator Znaj da šejtan nikad neće podržavat ispravnu islamsku stranu i pravi islam. On je se zakleo da će odvoditi ljude u pogrešnu stranu. Pa zato ova ološ vlaško-komunjarska ( šejtanovi sljedbenici) i podržavaju Iran i njihove saveznike sa svojim plusevima i minusima.
Prikaži sve komentare (60)