JESMO LI STVARNO NEMOCNI? POSTOJI LI NACIN DA POKAZEMO ZUBE SLJEDBENICMA I NOSIOCIMA TRI UZP-A KOJI RUSE BOSNU. Evo jednog od nacina. Drzava BIH je putem svog Predsjednistva, ali i Parlamenta BIH ONEMUGUCILA ZRTVE GENOCIDA DA PODNESU REVIZIJU TUZBE U HAGU. Mozemo tuziti drzavu zbog OPSTRUKCIJE PRAVDE jer je postavila blokadu nad takvim pravednim zahtjevom zrtava genocida.
Zato pozivam prvenstevno Majke Srebreniced, ali i sve ostale NVO, izmedju ostalih i one koji vode racuna o psima lutalicama, da se udrzimo i podnesemo Tuzbu protiv drzave BIH. Zahtjev za odstetu zrtava bi morao biti u onom iznosu koji bi Srbija morala platiti zbog sve stete nanjete Republici BIH od 92 do danas, ukljucujuci i pljacku struje koja premasuje 5 milijardi eura.
@lilium.bosniakus Dejtoinska BIH koja se pokazala kao VAZAL Srbije bi tada morala preuzeti na sebe placanje odstete svim zrtvama agresije i genocioda, umjesto Srbije. Mi bi tako pokazali da i vazalni odnos ima cijenu, a nosice tog vazalnog opdnosa bi legalno procesuirali.
Prikaži sve komentare (555)