Vidim ovdje neki i dalje spominju republiku smrdsku, to jest genocidni tumor na tkivu države BiH koju čine tri konstitutivna naroda, i koja se od 8 stoljeća zove Bosna, a južni dio od 15 stoljeća Hercegovina. Umjetnu tvorevinu republiku smrdsku, produkt agresora i mračnog kraja 20-og stoljeća, ugasit ćemo kao balon od sapunice. Sličan tumor je Hrvatska odstranila za sveukupno 4 dana ratnih operacija u Bljesku i Oluji. BiH će trebati sveukupno najviše 7 dana.
Da ne bi bilo zabune, nemam ništa protiv Srba, Hrvata i Bošnjaka koji poštuju svoju staru domovinu BiH, ali izmanipulirani extremi će zajedno s četnicima, ustašama i mudžahedinima morati fizički nestati iz ove zemlje. Također će morati nestati i drugi tumorski entitet federacije, kao i distrikt Brčko. Centralna vlast će biti ograničena, a vlast u rukama kantonalnih jedinica. Sve po uzoru na Švicarsku, koja funkcionira fantastično. Ako mogu oni, možemo i mi.
@MilankovicTeslaPupin republika smrdska je produkt velikosrpske agresije na BiH, a današnji muslimani u BiH su uglavnom bili pripadnici crkve bosanske koju ni istok ni zapad nisu priznavali, a uništena je u pohodu sigismunda luksenburškog 1408 godine. Islam je odabran kao manja prijetnja za opstojnost.
Prikaži sve komentare (129)