glupost. kako jedan covjek ( bilo ko i bilo gdje ) moze zaustaviti i blokirati i izbirisati istorijsku cinjenicu da je srpska vojjska od milion gadosti kao sto masovne sekunadarne tercirane grobnice , logori , silovanja , etnicko ciscenje rusenje 1000 vjerskih objekata plus vjecnica .....pocinila i genocid. genocid je presudjen i potvrdjen kroz nekoliko drugostepenih presuda srpskim generalima i politicarima. jedna pravoslavna ruka u zraku od 5 stalnih UN clanica na rezoluciju ne znaci nista
Ja zivim vec jednu deceniju,to da cijeli svjet misli da je bio genocid,sve vise pada u vodu! Polako ali sigurno ljudi spoznaju istinu o Srebenici,o demilitarizacijskoj zoni sa 5500 naoruzanih muslimanskih tetorista itd. Cijeli istocni blok recimo kaze za Mladica da je heroj,koji se borio protiv muslimskog ekstremizma. Srebrenica je nista vise nego igra NAto a,zlocin se dogodio nema tu sta,ali recimo,neko gleda na taj slucaj kao vojnu operaciju i to veoma uspjesnu.
@AndricIvo sRatko kada si naucio pisati latinicu. polako ali sigurno naucices i engleski dozivotna je dozivotna. tada ces presudu moci citati i u originalu.
Prikaži sve komentare (112)