Damir Arnaut, populista, koji je zagovornik ukidanja bijelog hljeba ali tek nakon sto, su isti uzeli njegov otac i ujak. Propali politicar iz Stranke za BIH, koji je u Parlament dosao sa konpenzacijske liste, jer mu gradjani BIH nisu ukazali povjerenje na izborima. Koliko je mladih zaustavio da ne odu van BIH sa ovim silnim pitanjima. Odgovor je 0...
Mislim da su u kampanji svi kandidati dali neka obećanja, i sjećam se dobro obećanja o ukidanju bijelog hljeba, tako da je jedino korektno to gledati kao ispunjeno obećanje. Ne znam je li obećavao sprečavanje odlaska mladih jer to stvarno nije u moći jednog zastupnika osim da predloži zakon kojim im se zabranjuje odlazak van zemlje, što je nenormalno. Što ne pitaš druge koji su kule i gradove obećali, šta su ispunili???
A ne znam kad su mu otac i ujak navodno uzimali bijeli hljeb, dobro se sjećam januar 2015 pres konferencija je bila, predat zakon o ukidanju bijelog hljeba isti dan i u državni i federalni parlament, pa samo skontaj koliko se državni razvlačio po procedurama jer nije odgovarao nikome, a federalni dan danas nije došao na dnevni red, e pa pitaj zastupnike zaslužne za to šta su oni uradili za mlade?
Prikaži sve komentare (195)