Na osnovu cega je levat dobio zlatnu loptu ? cek da pogadjam 1. Utical penal madrida? 2. uticaj sponzora ? ko je davao te poene bolesni ljudi ili trebe koje bale za njim ni u jedno segmentu je nije zasluzio i tacka. Moze osvojit 50 zlatnih lopti ali slika na terenu govori drugacije.
@Gaucos_007 Koja slika, zadnjih dva mjeseca? Pa i da je zadnja dva mjeseca opet je vise nego dobar jer je dao 9 golova u LP i to u svakoj utakmici je postizao bar gol. A da ne govorimo kako je sam donio titulu Realu jer mu se uvijek zamjerilo da daje u nevaznim utakmicama golove a krajem prosle sezone rusio je najjace protivnike. Osim toga, i ti i ja eto veci strucnjaci od novinara (svjetskih), a i kapitena i selektora reprezentacija kad je u pitanju izbor FIFA-e. Pozdrav!
@Geograf Hahah, čuj Ronaldo SAM donio titulu Realu. Bacaj tablete koje piješ. Bez veznog reda Reala Ronaldo je prosječan, to se najbolje vidi ove sezone. Nažalost nagradu uzimaju samo napadači, Modrić ubio prošlu sezonu. Nažalost više se cijeni tap-in Ronalda, nego genijalnost Luke!
Prikaži sve komentare (180)