Poljski režim pljuje demokratiji u lice. Rumunija i Bugarska su poznate po korupciji i izvozu 'prosjaka'. Te zemlje su veoma različite, ali im je zajednička jedna stvar - vole naš novac", cuj ovih svedjana, ti ljudi mrze istocnu evropu a pogotovo ruse. to nije normalno koliki prezir oni imaju p[rema 'istocnjacima', sve dok im arapi bukvlano dnevno desetak zena siluju. u gheta im ni policija ne sme da kroci, ali njihovi su problemi ruske podmornice.
reporterlazi jos da odes gore i tom im ispricas iz prve ruke narocito o silovanju ------deset komada na dnevnoj bazi -----ha ha ha odakle vas stancuju u pm
da dodam, jel vi znate da je u svedskoj zabranjeno da djecu zoves on ili ona, vec su izmislili spolno neutralnu rijec. han i hun je na svedskom za on i ona, a oni su izmilsili rijec hen, znaci neutralno i tako moras djecu u vrticu zvati! EJ! pedofilska nacija, i oni ce neke zvati rezimima. Ovi svedi su najgori za ovu planetu, odvratna licejmerna nacija. A ovo sto su rekli za ustase su totalno u pravu, da se razumjemo. Pricam onako o njihovom neoliberalizimu( fasizam na svoj nacin).
Prikaži sve komentare (203)