Ni jednom riječju da spomene žrtve!!!! Koliki nečovjek moraš biti da zatvoriš oči pred tolikim patnjama!!! Po tebi Praljak je žrtva. Zar stvarno misliš Čoviću da tvoja mala jadna "vlast" za koju si dušu prodao neće doživjeti osudu historije? Uzimaš sebi za pravo da kažeš da govoriš u ime cijelog hrvatskog naroda. Pa mi bar znamo da nisu svi Hrvati primitivci i neljudi tvoga tipa. A ono što moraš nositi kad ostaneš sam sa sobom, ne bih ti bila u koži.
Koje žrtve??? Disu zrtve hrvata??? Disu zlocinci i presude za hrvatske zrtve??? Pa protjerali ste samo 150 tusuca hrvata iz srednje bosne. Sta je sa trusinom grabovicom i uzdolom, ko pobi onolike hrvate u bugojnu??? Jedino mi sad zao sto nismo ratka pustili u bihac pa onda pokrenuli oluju
@samoHB Ja nisam ni jednom rekla koje i čije žrtve niti sam spomenula naciju žrtava. A mislim na sve žrtve, sve žrtve svih zločina. Jer jedan nevino ubijeni je kao ubijen čitav svijet. Upravo to kako misliš i govoriš dovelo je do nevinih žrtava. Svaki čovjek bijel, crn, ovaj i onaj vrijedi k'o cijeli svijet! Svaki!
Prikaži sve komentare (665)