Onih 500.000 navodnih Bosnjackih izbjeglica u Hrvatskoj je u martu 1991 bilo u svojim kucama kada je krivousti koljac Franjo Tudjman otisao u Karadjordjevo zajedno sa balkanskim kasapinom Slobodanom Milosevicem dogovoriti podjelu Bosne po liniji Cvetkovic - Macek iz 1939 gdje bi tzv Herceg-Bosna bila tacno ono sto je bila Jadranska banovina iz 1939, cije je sjediste bilo u Splitu. Morate shvatiti jedno. Nema vise mira sa vama ni suzivota ni pomirenja. Klali ste, to vam necemo oprostiti nikada!
@HladnaOsveta Moj dido je bio u ustasama i borio se u istocnoj bosni protiv cetnika i partizana. Njegov vod je brojao 32 covjeka gdje su bili trojica hrvata i 29 muslimana. Pricao mi je da su oko zvornika i srebrenice sve sto je srpsko zbrisali i uopce se nije cudio sta su srbi napravili u ovom ratu. Kazao je Srbin se voli osvetit vise nego posvetit.
@marijanb14 Nema suzivota Marijane, nema tolerancije, nema mira, nema povjerenja. Za mene ste neprijatelji nacionalni i ideoloski. Dzaba price i okrugli stolovi o pomirenju. Niko nas prave patriote nece ubijediti u to. Za mene ste fasisti i koljaci i normalno je da cu vas tako tretirati. Vase prodavnice, kladionice, banke i benzinske pumpe zaobilazim. Kupujem robu koju Bosnjak proizvede, hrvatsko ne zelim, ne idem na more kod vas vec u Tursku. Kupujem tursku ili njemacku robu kad nema bosanske
Prikaži sve komentare (227)