U mojoj mahali , sjever Bosne, glavni krivac za razvode brakova je Fejsbuk.A poslije njega dolaze razne ''farme'' , šou ovaj šou onaj , serije....čovjek ko čovjek probao bi i onu onu stranu života ''sa tv ekrana'' , zaluta odluta - puca sve. Tu su naravno i kladionice , nimalo zanemarivi razlog velikih porodičnih svađa , propadanja , ..... Sve u svemu , po meni , što se tiče zapada nemamo mi od njih šta naučiti vezano za brak,porodicu,moral...
@BobRok da, kad se rano udas/ozenis. Da bi bio spreman za brak, kako musko, tako i zensko, treba nesto i proci u zivotu. Prvenstveno da bi na vlastitim iskustvima upoznao sebe, sta stvarno zelis u zivotu, a sta nije za tebe. Samim tim je i izbor partnera vise odgovarajuci. Kad osoba u 30-im, 40-im pokusava nadoknaditi ono propusteno u 20-im, izgleda smjesno. Sve ima svoje vrijeme, u 20-ima ti se greske lakse oprastaju.
@BobRok kako bolan ti dovodis Hollywood u vezu sa zapadom?! kako ti mozes po Hollywoodu i televiziji suditi o prosjecnoj osobi na Zapadu? oprosti, nisi jedini da tako misli ali televizija pokazuje rub drustva, a osoba treba imat mozga da zna da vecina nije takva.
Prikaži sve komentare (124)