Uh, kakva jebena podrška!?! Strahobalno, rekao bi moj susujed ironišući. Ona, podrška će mu mnogo pomoći dok bude do smrti čamio gdje mu je i mjesto, u nekom svjetskom zatvoru. Očekujem da će mu Rusija ili pak Srbija ponuditi da robuje kod "braće" do kraja.... a onda će ga Svevišnji nagraditi sa one druge strane života...
Jarane ne shvatate vi muslimani to jer ste uvijek bili toalet papir okupatora. Mladić je u našim srcima u besmrtnost je ušao. Mi smo zadovoljni što je očistio 49% nekadašnje BiH a sledeće generacije će sa pjesmama generalu da oslobode ovaj djelić Federacije gdje su Islamisti. Samo je pitanje vremena i prestanka zaštite Islamista od NATO.
@ralemlad i krenu da vas bombarduju kao nekad.Svatko moze nositi u srcu sta hoce, plasim se samo da ne dobijete srcani udar.Nitko vas nece nagraditi, vec samo zloupotrebiti za svoje svrhe.Svijet je davno saznao istinu, oni to pamte dozivotno.Mali smo mi netkome prkositi.Mi smo ti koji cemo izgubiti bitku za bolji zivot.Ovisni smo u svakom pogledu od drugih.
Prikaži sve komentare (148)