Dubrovnik nikada nije bio Hrvatska..ne mogu vjerovati da su stari dubrovcani pristali da budu dio ove nakaradne vjestacke tvorevine zvane Hrvatska Dubrovacka republika je starije od hrvatske bar hiljadu godina i uvjek je imala bolje odnose sa Bosnom nego sa istrom dalmaciom a hrvatske nikad na moru nije ni bilo..
Pripadniče nedavno izmišljena naroda, nisu ni Bihać i Ljuta Krajina nikada bili dio Bosne do dolaska vaših predaka Turaka. Tako i Dubrovnik nije bio u sastavu Hrvatske do određenog povijesnog i političkog trenutka, ali to ne znači da Hrvati nisu živjeli u Dubrovniku i Dubrovačkoj republici...
@Stiv3 Pripadniče genocidnog ustaškog naroda, Bošnjaci su bili u Bosni od 10. stoljeća, u to vrijeme su Hrvati bili poznati kao Horvati, a Bošnjaci kao Bošnjani. Dubrovačka republika se zvala Raguša i u njoj su živjeli mahom venecijanski trgovci koji su svoju kulturu izmiješali sa lokalnom slavensko-ilirskom podlogom. Istina je da dubrovčani nisu ni imali puno uticaja horvatske kulture, koliko su bili pod trgovačkom vezom sa Venecijom, Đenovom i Aleksandrijom.
Prikaži sve komentare (123)