Jbt, 18 minusa, masala! E zbog vas i vama slicnih me boli neka stvar za ljude. Stancate djecu a da vam ih ja hranim? Za bolesnu djecu sam uvijek donirala i donirat cu. Eno imate clanak iznad za gladne, gdje ste da nahranite nekog od ljudi? Vi ste jadnici koji samo pametuju, u zivotu niste dali marke za nikog. I uostalom, zasto da se ikome pravdam, sa svojim novcem cu raditi sta me volja. Moj izbor su zivotinje!
stara izreka ko nevoli zivotinje nevoli ni covijeka a gdje izreka za ljude sto nisi otisla i scvicarce podrzala kad si tako humana ovdje prosipas fore i branis psa sto te jedino on hoce jos zadovoljit
Apsolutno se slažem da životinjama treba pomoći jer se oni ne mogu sami o sebi brinuti, a pogotovo se ne mogu odbraniti od iživljavanja čovjekolikih spodoba i bezdušnika kojima je neko rekao, da li u džamiji ili gdje li već... da je pas "prljava životinja". Što se tiče djece, amerikanci npr. otvoreno negoduju kada socijalni slučajevi rađaju djecu koju ne mogu izdržavati i u pravu su.
Prikaži sve komentare (87)