djokicu, ili kako li se vec zoves, ne znam ni ko si ni sta si, ali vidim, naki si dobar cojk, a i imas i love, fala bogu. dedera i nama jedan restoran sagradi, dje ces dijelit vodu raji iz sarajva (to je glavni grad jedne europske, recimo, drzave, ne bi vjerovo). nasi nam robvlasnici zavrcu vodu stalno, ne mere se vise zivit: nemas za cenife, za okupat se, za kahvu skuhat, za buraniju izdinstat. aj, ziv bio, vidi, pa nam javi. ako ne mere restoran, daj pe-ses cisterni. fala, jaro.
Problem vodosnadbevanja u Sarajevu ne može da reši Đoković ili pet-šest cisterni... taj problem može da reši samo tim sposobnih ljudi sa budžetom od 160 miliona evra.
@Kolonizator fala, jaro konjolizator, na entelegentnom, te nadasve osebujnom prijedlogu. vec sam ga poslo, po golubu pismonosi mehmedu, kasablibasi skaki i kajmakamu konjakovicu, ne bi l' ga do u zadnje slovo proucili i s njim obrisali guzicu, sto im je mladalacka navika, a sad i modus operandi (valjda se tako nekako rekne). cega se god dokopaju, zaseru, vako il nako.
Prikaži sve komentare (115)