DOK SE VI NASASTANCITE; E, pa izvini Kevine, izrekao si bolnu istinu o “oranici za krompir”, ali ona je kao i sve u ovom selu što je ostalo od nekadašnjeg “Olimpijskog grada”, mi bolje nemamo. Da nije bilo par upornih ljudi moj Kevine, koji su uspjeli Grbavicu osposobiti za ovu utakmicu, ti bi sa nama igrao ovaj meč u Švicarskoj. Šta li bi tad rekao moj Kevine što utakmicu sa Bosnom igraš u Švicarskoj? Jer glavni grad moj Kevine boljeg stadiona nema.
A, šta bi tek rekao moj Kevine da si se morao provozati javnim saobraćajem ovog grada? Šta bi rekao da moraš ući u tramvaj star 40 godina kojeg više nema nego ima? Šta bi rekao moj Kevine da si morao u padinske djelove grada kombijem, a njemu otkazu kočnice ili se zapali u vožnji?
A, šta bi ti moj Kevine rekao da si slučajno trebao zdrastvenu uslugu u ovom “selu”? Pa da te gospoda sa kliničkog pošalje po ljekove i zavoje da kupiš, pa tek onda moj Kevine da im se javiš. Ili ne dao Bog moj Kevine da ti je djetetu trebao pedijatar. Šta bi rekao što ga nemamo?
Prikaži sve komentare (50)