700 Srbijanac i Hrvatijanaca x 20 godina = 14 000 Srbijanaca i Hrvatijanaca, jedan grad. Inace nisu to Sandze, Sandze ne mogu dobiti BiH drzavljanstvo. Ovo su kojekakvi krimosi tipa Arkanovog sina itd. Bravo SDA/SBB, bravo, dok vam se Bosnjaci iseljavaju, vi dopustate da se naseljavaju stranci? Sad ce izbori, pa ce te biti odlazeca administracija.
@Improvizator2 Glupi magarce, ovo su Srbijanci i Hrvatijanci koji nemaju nikakva prava dobiti BiH drzavljanstvo i da su manjine u Bosni takozvano "konstitutivne", ovaj povlastene rodjenjem u sistemu, pa da im glas na izborima vrijedi pojedinacno nekoliko puta vise nego glas recimo Bosnjaka. Jer ako te ima manje, ako placas 10% ukupno placenog poreza, a participiras u vlasti barem 33,33%, to znaci da onda trosis 33,33% poreza, onda si povlasten u apartheid sistemu.
@Improvizator2 Bla, bla, kao sto sam rekao nevesinjskom magarcu, da i tebi kazem. Da, de ti nama manjinac reci kako treba i sta treba, u svakom demokratskom drustvu, manjina odlucuje, a ne vecina?
Prikaži sve komentare (102)