Inace ovo bas i nije Zenica, ovo je selo koje je u produzetku naselja Radakovo, bez trotoara, gdje pjesaci stalno hodaju. Ne trazim za nikoga opravdanje, i istina vozac je "uvijek" kriv, al s obzirom da vidim na slici mjesto radnje bojim se da je vrlo moguce da je velika krivica i na pjesacima. Ali eto momenat nepaznje sa svih strana i desi se nemjerljiva tragedija. Mozda bi ovo trebao biti konacan signal da se na ovom putu napravi trotoar!!!
@fragola Gdije si polagao ili si je kupio pijesak nikad nije kriv a pogotovo dijete ovo nije autoput ovo je naseljeno mijesto znaci da bih ubio nekoga vijerovatno znas sa 50 km/h ako pazis i dodje do kocenja da niko ne odleti 20 metara kroz zrak a moze poginuto ako ima peh.Zato nogu sa gasa i oco otvorite ovaj je sigurno divljao babinim auto zato kazniti autoskolu familiju doktora koji mu je dao ljekarsko uvijerenje da je normalan itd.sve proganjati sve kazniti i to teskim kaznama.
@Avenija Klopce naravno je jako blizu grada ali nije Zenica.. Zenica je grad a Klopce je selo, iako jako blizu grada. Da je Klopce na carini ili u titovoj bilo bi Zenica.. ne zanosi se da si u Zenici, kad si u Klopcu...
Prikaži sve komentare (106)