Smjena Špirića dolazi u obzir samo ako ga sud oglasi krivim u spomenutoj pravnoj stvari, inače sve van toga su nebuloze. Gornji tekst je napisan jednostrano bez jasnih naznaka konkretno što su to Ćović i Dodik konkretno izjavili u cilju destabiliziranja OSA-e.Konačno, svako vodi svoju politiku ni više ni manje, samo je sporno kad neko nekog naguzi. Tada hebena stranka ima pravo da jeca, kmeči i jadi.
U suprotnom, ako neko misli da su Ćović i Dodik radili na rušenju jedne državne institucije, postoji li neki sud , postoji li nekakva tužba, pa da se vidi ko je u pravu , a ko u krivu.
Ključno je pitanje zašto se novinar izvjesni Ervin postavlja kao da je zaposlenik OSA-e. Što jednostavno nije zatražio odgovor od OSA-e : prije svega Osmice - privatnog siguranjaka obitelji Izetbegović koji špijunira sve samo za potrebe obitelji Izetbegović. Pa to se otkrilo u slučaju Radončić i tajnim razgovorima Osmira i Bakira. A svi se eto kao praqvite ludi i ne znate tko su oni. Ma hajte, to je AID - tajna muslimanska policija i treba je srušiti
Prikaži sve komentare (120)