Diktator i tiranin Erdogan treba odmah odstupiti sa funkcije, kao i svi drugi diktatori. Korak po korak, Turska tone u izolaciju, postepeno raste siromaštvo, a terorizam je već uobičajena pojava. Erdogan će na kraju doživjeti sudbinu kakvu dožive svi apsolutistički diktatori.Iako bih ja želio da se sve riješi demokratski i mirnim putem, više mi liči na scenario "Čaušesku".
Bravo , eto ubijen je diktator Gadafi i ukinuta diktatura u Libiji pa sad narod u toj državi uživa u demokratili, ili ubijen je diktator Sadam Husein u Iraku i ukinuta diktatura u Iraku pa sad tamo narod bere plodove demokratiije ili u Siriji hoće da skinu diktatora Asada i ukinu diktaturu pa sad narod "treniraju" na demokratiju ili.....
@studentski.servisdoo To su glupa poređenja i ja to nigdje nisam napisao. Diktator i tiranin koji uništava i teroriše vlastiti narod i zemlju, hapsi i ubija profesore i intelektualce, treba biti doživotno na vlasti? Vrijeme će pokazati koliko je Erdogan zla nanio vlastitom narodu, ali ljudima koji su zaluđeni teško je pogledati istini u oči. Apsolutizam nikad nikome nije donio ništa dobro, pa neće ni Turskoj. Ali dok se zaluđeni osvijeste, ode voz.
Prikaži sve komentare (186)