Edin Ramulić je prije svega državljanin Republike Srpske i kao lojalan građanin koji voli svoju domovinu Republiku Srpsku može mu se izaći u susret i porazgovarati. Jednostavno ne treba dozvoliti nove Munire i Hajre a nedužnim nastradalim se može odati počast.
To su oni koji nisu uzeli oružje u ruke kako bi ponovo kao 1941 vodili Srbe na ubijanje. Razumijem ja tebe iz Beograda ali da si odrastao pod Kozarom gdje su muslimani u Ustašama ubijali sve živo na najmonstruoznije načine, drugačije bi razmišljao 1992 kada su se ponovo vezale zastave. Koga jednom zmija ujede taj se plaši i guštera. Zamisli pišemo samo o strahotama u 2 svjetskom ratu a da ne govorimo o 1 i o zločinima u Osmanskom periodu.
Gusle su tradicionalni instrument kod mnogih naroda pored Srba. Razumijem te apsolutno što je tebi "Guslar je slavne prošlosti" genocid Ustaša. Drugosrbijanac i autošovinista zar ne 😊😊 ? Gore ti je objašnjeno demokratCki ko su lojalni građani muhamedanske vjere. Pašaga Halilović, Izet i Himzo Golić, Hajrudin Mušanović, Ismet Žerić to su naša braća, lojalni građani muhamedanske vjere.
Prikaži sve komentare (292)