Da ponovim: Na samom početku, porodicu Pilipović je finansirala crkva u Waynesborou kako bi postali dio zajednice. Vremenom su se snašli, naučili jezik i pokrenuli vlastiti posao u Virginiji. Sada su sretni jer im je kćerka visoko obrazovana, a dobila je i posao računovođe u uglednoj firmi KPMG u Washingtonu koja radi za vladu.  Ja sna u P.M
@master_forever KPMG nije drzavna firma, samo radi za vladu isto kao sto radi i za ostale klijente uglavnom to su usluge revizije/konsaltinga i sl., prisutni su i na nasem trzistu.. tu se radi punom parom, kakva su primanja to ne znam..
@novi123 tacno KPMG je nastala spajanjem potpuno nezavisne pravne revizije i konsultantskih firmi iz Nizozemske, Velike Britanije, SAD-a i Njemacke. Osnivac i predsjednik ove kompanije: Klynveld-Piet Klynveld, osnivac Klynveld Kraayenhof & Co. u Amsterdamu, osnovana 1917. god.,Peat- William Barclay, osnivac William Barclay & Co. u Londonu, osnovana 1870. god.,Marvik- nakon James Marvik, osnivac Marvik, Mitchell & Co. u New Yorku 1897 Goerdeler-Reinhard Goerdeler (DE) 1890 god.Toliko o firmi.
Prikaži sve komentare (88)