pa izgleda treba i pedofili da organizuju paradu.mogli bi i oni uskoro biti legalni, a mi ostali kao njih ne volimo.ovo je prevrsilo svaku mjeru..karaj se s kim hoces i kak hoces al nemoj mi promovisati bolesne trendove.
@SvakaNaMjestu Shvatam da si neobrazovan ili prosto glup, ali evo objasnit cu ti ako vec sam ne shvatas razliku. Pedofilija - jedna osoba ne moze da da svoju saglasnost, tj. Prisilan odnos, homoseksualnost - svaka osoba daje svoju saglasnost. Znam da je tesko shvatiti, ali eto makar upamti da imaju razlicite nastavke. Vjerujem da ces za par godina konacno shvatiti. Dok se rijesis posljedica primitivizma.
@bacamhejt01 Vidim (mislis) da si pokupio svu pamet svijeta.koliko god da imas skole imam sigurno vise od tebe.sad da se vratimo na temu.iako maloljetnica zakonski ne moze bez pristanka dati saglasnost za brak, nisu do nedavno ni homici mogli stupati u brak dok nisu izlobirali, sto ne znaci da nece i pedofili.imas primjer u zapadnim zemljama da se osoba vjenca sa psom, koji je sigurno dao saglasnost sa av av..ljudi su dvospolna vrsta i prema tome istospolnost je neprirodna pojava.
Prikaži sve komentare (423)