Samo muslimane osude zbog namjere terorističkog čina. A otkud ti znaš šta nečije mogu biti namjere Znači mi bi u Sarajevu trebali na Vracama hapsiti sve srbe koji dolaze iz istočnog sarajeva i pala, jer možda imaju namjere da ukradu auto, kao što to obično rade i onda se ispale nazad. Treba samo biti realan.Ne mogu se ja radovati ni zatvoru nekog srbina, poštenog čovjeka koji je nepravedno osuđen. Odo napraviti kokice, sad će biti 300 komentara bh srba moralista
Pa osudjuju zato sto se desavaju teroristicki napadi u europi , i ne znam kako to nije jasno .Meni je dargo da su ga uhapsili bilo pod sumnjom ili namjerama .Nazalost takva je sad situacija da se poduzimaju sve mjere za sprecavanje teroristickih napada . Zasto muslimani ? Zato sto su ti takozvani " muslimani " uradili mnogo teroristickih napada .
@RamizSalcin Dobro je ramize. Mani mi te šuplje. Nisi mi ništa reko što već nisam čuo. Ovi teroristi naravno da su najviše naštetili muslimanima. Al isto tako, ovi sa poluguzim ženama, pivom u ruci i tiketom kladionice u isti koš po pitanja islama.
Prikaži sve komentare (92)