"Odatle je Neymar"
135

Kim Kardashian ismijavaju na mrežama nakon što je zastavu Palestine zamijenila s brazilskom

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kim Kardashian tokom livea na TikToku sa svojom najstarijom kćerkom North West pomiješala je zastavu Palestine sa zastavom Brazila.

Reality zvijezda se uključila u prenos uživo sa 10-godišnjom kćerkom nakon relativno duge pauze na društvenim mrežama gdje su se družile s fanovima i odgovarale na njihova pitanja.

Kako je trenutno sukob na Bliskom istoku u fokusu svjetske javnosti, desetine gledalaca počelo je slati palestinsku zastavu u znak solidarnosti s civilima zarobljenim u Gazi.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, North je to primijetila te upitala: "Kakva je to zastava?"

@dailymail Bizarre moment Kim Kardashian confuses the Palestinian flag for the Brazilian flag. #fyp #kimkardashian #northwest #palestine #brazil #flag ♬ original sound - Daily Mail

Na šta je Kim samouvjereno odgovarila: "To je Brazil. Odatle je Neymar, jer trenutno pričamo o nogometnim stvarima".

Vrlo brzo nakon toga, Kim je rekla North da se odjavljuje s TikToka kako bi umjesto toga nastavila s pitanjima i odgovorima na Twitteru.

Gledaoci live snimka su ostali zapanjeni očiglednom greškom, a snimak se brzo proširio internetom.

"Zar Kim zaista ne zna razliku između brazilske i palestinske zastave?", upitali su neki u čudu ispod podijeljenih snimaka te su je ubrzo počeli ismijavati.

Međutim, bilo je i onih koji su stali u njenu odbranu, sugerirajući da je namjerno lagala kako bi zaštitila North od potencijalnog saznanja o zvjerstvima koja se dešavaju u ratu.