Kako ovo protumačiti?
9

Brozović objavio misterioznu poruku na Instagramu, njom je vjerovatno najavio odlazak iz Intera

S. G.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Marcelo Brozović jedan je od onih nogometaša koji bi ovog ljeta mogao promijeniti sredinu, a i sam Hrvat je objavom na Instagram storyju

Da bi se to moglo desiti već ovog ljeta mišljenja su i poznati novinarski magovi poput Fabrizija Romana i Gianluce Di Marzia, a sada je to indirektno potvrdio i sam Brozović objavom na Instagramu.

Na slici koju je objavio prikazana je linija učitavanja, što je jasna poruka da se nešto događa i da će se odgovori znati uskoro.

Da se nešto događa u vezi transfera popularnog "Epic Broza" tvrdio je i Di Marzio. italijanski novinar je objavio detalje ponuda koje Brozović ima na stolu i istaknuo kako ima svega nekoliko sati da donese odluku.

Prema njegovim tvrdnjama hrvatski veznjak na stolu ima dvije punude: jednu iz saudijskog Al-Nassra i onu iz Barcelone.

Italijanski izvor navodi da je Inter odbio ponudu Saudijaca od 18 miliona eura i jasno dao do znanja da traži 20 miliona eura odštete za hrvatskog veznjaka.

Barcelona navodno također spremna platiti 20 miliona eura za Brozovića, a nudi mu i ugovor na tri godine s godišnjom zaradom od sedam miliona evropskih novčanica. Za šta če se na kraju odlučiti trebali bi saznati veoma brzo.