Među junacima bivši Zmaj
17

Novi šok za navijače Dinama, ispali su iz Kupa nakon preokreta u 93. minuti

D. P.
Menalo je odigrao svih 90 minuta za goste (Foto: Hrvoje Jelavić / PIXSELL)
Menalo je odigrao svih 90 minuta za goste (Foto: Hrvoje Jelavić / PIXSELL)
Nogometaši zagrebačkog Dinama nalaze se u velikoj rezultatskoj krizi, a večeras su ispali iz Kupa Hrvatske nakon nevjerovantog preokreta u završnici.

Treneru Anti Čačiću već neko vrijeme trese se stolica, a nakon večerašnje polufinalne utakmice u Kupu Hrvatske gotovo da nema dileme da li će ostati na poziciji trenera.

Na Šubićevcu u Šibeniku Dinamo je imao prednost i koračao je ka očekivanoj pobjedi te plasmanu u finale Kupa, no sve je to prokockao u završnici.

Josip Drmić je u prvoj minuti doveo goste s Maksimira u vodstvo. Istom igraču poništen je gol nakon ofsajda i VAR asistencije u završnici prvog dijela, a onda pri kraju utakmice veliki preokret domaćina.

Bivši nogometaš Manchester Cityja Iker Pozo poravnao je u 72. minuti i tako vratio nadu domaćinima.

Kada se činilo da meč ide u produžetke, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Zoran Kvržić asistirao je za Duju Čopa, koji pogađa za konačnih 2:1.

Osim Kvržića, u domaćem timu zaigrao je još jedan bh. nogometaš Amer Hiroš, dok je kod gostiju svih 90 minuta odigrao Luka Menalo.

Tako je nastavljena kriza Dinama. U svim takmičenjima Modri imaju samo jednu pobjedu na posljednjih šest utakmica, što je rijetko zabilježen slučaj posljednjih godina.