Holivudska zvijezda
12

Tom Hanks ne može gledati neka od svojih najvećih filmskih ostvarenja: Sumnjao sam u sebe

L. R.
Tom Hanks nije zadovoljan (Foto: EPA-EFE)
Tom Hanks nije zadovoljan (Foto: EPA-EFE)
Tom Hanks u utorak je gostovao u epizodi podcasta "The Great Creators" gdje je izjavio kako ne može gledati neke od svojih najvećih filmskim ostvarenja, jer vidi laž i gubitak u njima.

Višestruko nagrađivani holivudski glumac Tom Hanks iznenadio je javnost izjavom da ne može gledati neke od svojih najpopularnijih filmova, jer smatra da je to mogao uraditi mnogo bolje.

Glumac je iskreno govorio o svojim usponima i padovima tokom svoje dugogodišnje karijere i rekao da je sumnjao u sebe, što je iznenadilo javnost, obzirom da ovaj glumac nema problematičnu prošlost.

"Borim se s autentičnošću. Hrvam se s razlikom između laganja za život kao glumca i laganja samoga sebe kao ljudskog bića. Shvatio sam da nisam otišao dovoljno daleko. Nisam otišao na mjesto na koje sam mogao otići", izjavio je ovaj šezdesetšestogodišnji glumac.

O tome kako bira uloge, glumac, koji je svoju filmsku karijeru započeo s glavnim ulogama u filmovima kao što su "Splash" i "Big" iz osamdesetih godina prošlog vijeka, rekao je da sebi uvijek postavi pitanje da li je tema filma dostojna vremena i truda da se ljudi uključe u to.

Kada je riječ o ulogama koje mu se sviđaju, glumac je priznao da on nikada nije mogao biti kao njegovi likovi, ali da glumac mora razumjeti nevolje uloga koje glumi. Na kraju je dodao da je samo tip koji traži distrakciju koja će život učiniti zanimljivim i zabavnim.