Marko Livaja
19

Nogometaš Hajduka traženiji na Transfermarktu od Messija i Ronalda zbog skandalozne pjesme

D. P.
Livaja na rukama navijača Hajduka (Foto: Screenshot)
Livaja na rukama navijača Hajduka (Foto: Screenshot)
Nogometaš Hajduka Marko Livaja postao je najtraženiji igrač na specijalizovanoj stranici Transfermarkt nakon što je izazvao brojne reakcije pjevajući pjesmu: "Mrzim Dinamo, srpsko ime to".
Livaja je odigrao fantastičan susret u najvećem hrvatskom derbiju i upisao je gol i asistenciju u pobjedi Hajduka nad Dinamom. Veliki navijač splitskog kluba je nakon meča privukao pažnju skandaloznim pjevanjem jedne od najpopularnijih pjesama navijača Hajduka.

"Mrzim Dinamo, srpsko ime to", pjevao je Livaja zajedno s navijačima Hajduka nakon čega će sigurno dobiti žestoku kaznu. Njegovo ime je prijavljeno i o svemu će odlučiti Nogometni savez Hrvatske.

U međuvremenu, Livaja je postao najtraženiji nogometaš na svijetu na stranici Transfermarkt koja se bavi tržišnim vrijednostima nogometaša.

Livaja je, potpuno senzacionalno, prestigao Viniciusa Juniora na drugom mjestu, te sljedeće igrače na listi Cristiana Ronalda i Lionela Messija koji se nalaze na trećem i četvrtom mjestu.

Jasno je, razlog je to što su mnogi fanovi, koji nisu čuli za Livaju, tražili njegovo ime nakon incidenta kako bi saznali o kome se zapravo radi.