Liga prvaka
6

Liverpool i PSG blagi favoriti, kladionice nude odlične kvote na specijalne igre

Klix.ba
Prvim utakmicama osmine finala između Atletica i Liverpoola te Dortmunda i PSG-a nastavlja se sezona u Ligi prvaka.

Aktuelni prvak Liverpool već na početku nokaut faze ima izuzetno zahtjevnog protivnika budući da Atletico u svom sastavu ima nekoliko kvalitetnih igrača te već godinama igra u samom vrhu evropskog nogometa.

S toga i ne čude gotovo podjednake kvote za prvi meč koji se igra u Madridu. Pobjedu Liverpoola već u prvoj utakmici kladionica plaća kvotom 2,25, a iznenađenje i trijumf Atletica kvotom 3,50. Neriješen rezultat se plaća kvotom 3,10.

Na ovoj utakmici kladionice predviđaju da neće biti mnogo pogodaka, a ako se odlučite na suprotno, odnosno da ćemo vidjeti četiri ili više gola kladionica to plaća odličnom kvotom 4,20.

Slična situacija je i u drugom meču večeri u kojoj je PSG ipak blagi favorit što kladionica plaća kvotom 2,30. Neriješen rezultat se plaća kvotom 3,50, a pobjeda Dortmunda kvotom 3,00.

Ukoliko smatrate da će utakmica biti neizvjesna od početka do kraja, odnosno da će i na poluvremenu i na kraju meča biti neriješeno, kladionica to plaća kvotom 7,25.

Utakmice između Atletica i Liverpoola te Dortmunda i PSG-a igraju se u utorak s početkom od 21 sat.

Ponudu kvota za mečeve Lige šampiona možete pogledati na sajtu <a class="text-sport hover:underline" href="https://www.mozzartbet.ba/bs#/date/all?cid=60&s=1"_blank">KLADIONICE MOZZART, gdje možete i sastaviti onlajn tiket na svoje favorite.