Prijave do ponedjeljka
150

Hana Hadžiavdagić-Tabaković priprema projekat "Ja_blogerica"

E. Sk.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jedna od najpoznatijih influenserki u regiji Hana Hadžiavdagić-Tabaković sprema se za novi izazov. Mada je još uvijek u strogoj tajnosti o čemu se zapravo radi, poznato je da je riječ o projektu koji nosi naziv "Ja_blogerica".

Naime, kako je otkrila Hana, to je projekt polutakmičarskog tipa i "polureality".

"Morat ćete odvojiti mjesec dana vašeg vremena i biti spremne na razne izazove, ali i snimanje koja će trajati dnevno po deset do dvanaest sati. Za sada je to lokacija Sarajevo. Više ništa ne smijem otkriti osim da će požaliti sve one koje se ne prijave, a razmišljaju o tome. Ne propuštajte životne prilike, jer život nema reprizu", poručila je Hadžiavdagić-Tabaković na Instagramu.

Riječ je, dodaje, o projektu koji su podržala velika sponzorska imena u BiH i koji će se emitirati na jednoj od top tri TV stanice, a čija je pokrivenost cijela BiH.

"Imate priliku da se ispromovirate potpuno besplatno, da uživate u novim avanturama i na kraju osvojite vrijedne nagrade", kazala je.

Sve zainteresirane djevojke na projekt "Ja_blogerica" mogu se prijaviti do ponedjeljka, 27. januara na e-mail [email protected]. Pravo učešća imaju samo djevojke iz Bosne i Hercegovine koje imaju 18 godina i 1.000 pratilaca na svom Instagram profilu.