promo
1

Astronomski koeficijent na pobjedu rukometaša Bosne i Hercegovine protiv Norveške

Foto: Rukometni savez BiH
Foto: Rukometni savez BiH
Rukometaši Bosne i Hercegovine danas će od 20:30 sati odigrati svoju prvu historijsku utakmicu na Evropskom prvenstvu protiv domaćina Norveške, a ako je vjerovati kladionicama, našoj selekciji se ne daju velike šanse.

Naime, kladionice veliko iznenađenje i pobjedu BiH plaćaju kvotom od čak 13, dok je astronomska kvota i na neriješen rezultat, 18.

Ukoliko se odlučite odigrati na Norvešku, nećete se mnogo obogatiti, jer iz kladionice Mozzart ovaj trijumf plaćaju kvotom 1,05.

Kladioničarski eksperti očekuju da će na ovom meču pasti oko 57 pogodaka. Ukoliko se odlučite odigrati da će susret obilovati golovima, odnosno da će golova bit više od 57,5, kladionica to plaća kvotom 1,95.

S druge strane, ako mislite da će dominirati čvrste i jake odbrane, te da neće biti više od 57,5 golova, onda tu opkladu kladionica plaća kvotom 1,75.

Najprimamljivija opklada mogla bi biti hendikep eventualne pobjede Norvežana. Naime, očekuje se da će Norvežani pobijediti uz oko osam golova razlike. Kladionice plaćaju kvotu 1,90 ukoliko se odlučite odigrati da će Norvežani razbiti BiH sa osam ili više od osam pogodaka razlike, dok je kvota 1.80 za nešto umjereniji poraz naše selekcije, odnosno poraz sa manje od osam golova razlike u korist Norvežana.