Zahvalan i ponosan
375

Solomun nakon nastupa u Sarajevu uputio veoma emotivnu poruku

D. Be.
Jedan od najpopularnijih muzičara DJ svjetske scene Mladen Solomun sinoć je napravio istinski party za deset hiljada osoba u centru Sarajeva ispred Vječne vatre. Nakon nastupa Solomun se oglasio na svom Facebooku poslavši veoma emotivnu poruku.
"Sinoćnje druženje sa vama me ganulo kao nikada do sada! Čista emocija od početka do kraja. Osjećam zahvalnost, ponos i čast što sam imao priliku da sviram za vas sa ovog prelijepog i magičnog mjesta. Bilo je i više nego dirljivo. Zajedno gradimo novu historiju", poručio je Solomun.

On se zahvalio i organizatorima Klabiki i Merselu za, kako je naveo, besprijekornu organizaciju noći za pamćenje.

"I na kraju, ali jednako, veliko hvala svima koji su plesali sa mnom na after partyju. Volim vas! Vaš Solomun", napisao je rođeni Travničanin.

Ni kiša koja je pala ljubiteljima elektronske muzike u Sarajevu nije smetala da uz popularnog DJ-a i njegov specifični zvuk uživaju do ranih jutarnjih sati. Solomun je na binu Vječne vatre izašao u 23:30 sati, a njegova muzika odjekivala je ulicama glavnog grada do 2:30 sati ujutro, a zatim se nastavio after party u Domu mladih do ranih jutarnjih sati.