Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije moguće u entitetu sa švicarskim standardom...
genocidnim standardom
i ja sam ev osto bez teksta, citam a ne vjerujem i dalje ...
Fabrika koja je prije rata "hranila" pola istocne BiH, gradjeni stanovi po cijeloj Srbiji, sve je pokradeno.
A prije samo godinu dana čitali smo o uspjesima ove firme, ko je tu lud ?
Samo prije koji mjesec čitali smo kak zapošljavaju 168 novih radnika i povećavaju kapacitete. A i švajcarska kompanija pravi fabriku pored njih... postaje interesantno he, he, he. Šta li je smislio gospodin Motika? Još ako mu je savjetnik gospodin Kukuruz možda sljedeći tekst bude kako kupuju fakultet u Malinama ...
Još 4 godine i ide cijela SMRDSKA U KONKURS. TO MILE.
Jos malo pa ce se poceti medzusobno jesti...
Ovo kad ode u stečaj Zvornik je mrtvo mjesto. Ako ništa umjesto Beograda na vodi mogli bi zvorničani napraviti u Beogradu Zvornik na vodi.
Treba vlahadiji sve pozatvarati. Nisu oni za biznis. Najdalje dobace oni što čuvaju ovce i volove
Mile ce pitat Putina para ako ga negdje sretne, a ako ga ne sretne, nece. Ovo mi lici na Nadrealiste kad kazu da plata moze bit da bude i moze bit da ne bude. Alumina zdravo!
Uništiše Srbi sve, givikt bi pokvarili svojim zločinačkim rukama.
Ovi bi upropastili i rudnik zlata. Vjerovatno je jedinstven slucaj u svijetu propadanja fabrike tipa Alumine.
Pocelo je Pocelo Mile, sad se pokazi da si as...
Mile otputovao za Rusiju, možda se priprema i za trajni odlazak...a Alumina, je..š narod i radnike... Istinita anegdota kad je jedan direktor javne ustanove rekao Mili da ne može potpisati Ugovor (previše mutan ugovor bio), a Mile mu odgovorio: "Ne bi ga ni ja potpisao." Pa ga sutra smjenio.
motikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Trebate se opet grlit sa Dodom nek vam uplati jednu platu.
Sta kaze Cmakir i smrdljiva SDA na ovo ????? Ko ce vratiti dug od 25 miliona za potroseni plin ??????
Kakve veze imaju navedeni sa firmom u Rs-u kojoj je obecavan prosperitet od strane vlade tog Rs-a?
@Fant0m KAKO NEMAJU Sta je sa dugom od 25 miliona za potroseni gas Ko ce to vratiti tj platiti dug prema Rusima Dug je napravljen prema BH gasu , naravno sad ce to vracat gradjani Federacije zahvljujuci Cmakiru i SDA KONTAS LI STA ILI TI TREBA NACRTATI ????????
PRIKAŽI ODGOVORE (4)