Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li mu je u opisu posla da posjecuje Festivale mislim ono kad se objavi konkurac za posao ?
Da mi je vidjeti neku posjetu naseg politicara Americi ili Zapadnoj Europi tacno bi se preporodio
I jesi da prodaješ pekmez i kornišone ..to ti je plafon ...a đe ti je FADIL??
Samo ti dovodi Arape da ulažu ovdje, svi bi htjeli i Srbija i Hrvatska, al ne može im biti! Englezi prodaju Manchester City Arapima, Francuzi PSG, Srbija aviokompaniju, Arsenal FlyEmirates stadion, a mi ovdje ko bogati, ne damo zarasle livade, koje su još pod minskim poljima i zaostale predjele, gdje ni vukovi ne hodaju!?Ljudi od nečega se mora živjeti, ne samo kako će se vani otići, neko će i ovdje ostati, a mora zaraditi! Dobrodošli arapski investitori!!!
Zali boze para za putovanja ovih nasih hostaplera
Treba gledati kako da se rijesimo postojecih arapskih "Investitora", a ne da dovodimo nove. Idi u Njemacku i pregovaraj, njima treba vazda radnika, onda se valjda mozemo nekako dogovorit da par proizvodnih kapaciteta prebace u Bosnu, a ne da nasa omladina bjezi tamo!!!
muslimanski trokutistan će prije ući u arapsku ligu nego u eu.
garat mu je lose bilo
valjda pizdic otisao prodavati BiH
kad gledaš ono genetski, vidi se da nemamo veze sa onim kozojebima sa istoka ali SDA želi da islamizira, i da kroz tu islamizaciju profitiraju ! Treba ih posrati i rastjerati sve redom...
"...efikasno povezivanje bosanskohercegovačkih i kompanija iz UAE, kao i za promoviranje investicija i dalje jačanje poslovnih veza između privrednika." Ne lažite, klasični vašar , nema tu privrednika s glave, klasična maloprodaja kao u Sarajevu ispred BBI.
Valjda mu nisu carape bile poredane posto ima tu naviku da hoda svakakav, vozi se u autu od 250 hiljada a carape mu poderane...tipicni nas bosnjacki mentalitet
Samo hodaj Denise. Kad ces to sve obici ako ne sad.
je si poveo memica on je tu ko kod kuce
Selam Alejc ljudino